Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

" Διώξετε τη σκόνη που καταπνίγει τον ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ"

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ
Οι πολίτες   του Ν. Πρέβεζας   αποφάσισαν να δώσουν την πλειοψηφία στον Σύριζα ο οποίος  υποσχόμενος να γυρίσει  σελίδα απέναντι στην διαφθορά στην διαπλοκή και να διαχειριστεί την εξουσία με τρόπο ανατρεπτικό , άφθαρτο, τολμηρό και αποφασισμένο να χτυπήσει το μαχαίρι στο κόκαλο, για όλα τα μεγάλα θέματα  που απασχολούν το νομό, μάλιστα διακήρυτταν  η για πρώτη φορά κυβέρνηση  της  Αριστεράς  έχει στόχο και προτεραιότητα :
 την αποκατάσταση του Δικαίου,
 το τέλος της Διαπλοκής,
την αποφασιστικότητα της Εξουσίας.
Την διαφάνεια στην διαχείρηση
ΟΙ κλέφτες στην φυλακή    Ιδίως αυτοί που φοροδιαφεύγουν !!!!!!!!!
 Ο  κάθε βουλευτής  εκλέγεται  για να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο με τον πολιτικό του λόγο,   στα μεγάλα θέματα του Νομού,  ώστε να αναδειχθούν και να προωθηθούν μέχρι και στην κεντρική πολιτική σκηνή, γιατί ο ρόλος του πολιτευτή είναι μόνο αυτός: να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να πρωτοστατεί σε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με το όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Ένα μείζον από πολλές πλευρές πρόβλημα  είναι το θέμα των λατομείων Θεσπρωτικού.
Καλά δεν υπάρχει κανένα όργανο του κυβερνώντος κόμματος  ούτε στην έδρα του νομού Πρέβεζας ,ούτε στην Δήμο Ζηρού να καταγγείλει το μεγάλο σκάνδαλο που βγήκε στο φώς με τα λατομεία;
Οι άλλοτε λαλίστατοι όταν ήταν στην αντιπολίτευση βουλευτής και οργάνωση του Σύριζα, στην Πρέβεζα και Φιλιππιάδα  είχαν κάνει 600 επερωτήσεις ,μέχρι για τις βάρκες αν κουνιούνται έκαναν επερώτηση, γιατί τώρα που ο επικεφαλής του συνδυασμού του Σύριζα  στον Δήμο Ζηρού  Γιώργος Γιάννος  καταγγέλλει το σκάνδαλο με τα λατομεία σιωπούν ;
Δεν μπορούμε να  ξεχάσουμε ποιοι ήταν κάποτε, αντικυβερνητικοί,  σε διάφορους συλλόγους, οικολογικούς, περιβαλλοντολογικούς,  προστασίας σε διάφορα …. Θέματα στον Δήμο Ζηρού.
Ο σύλλογος για κάποιο ποτάμι που είναι;
O σύλλογος που είχε τίτλο κίνηση 4χ4 τι κάνει;
Λύθηκαν τα προβλήματα για τα οποία συνεδρίαζαν ώρες ολόκληρες  μεταξύ τυριού και αχλαδιού;Που είναι όλοι αυτοί τώρα:
 Η πλειοψηφία τους τώρα είναι σε θεσμικές θέσεις εξουσίας και ποιούν  την Νήσσαν.

Στο εν προκειμένω θέμα τι θα κάνει ο Φιλιππιαδιώτης  βουλευτής;
Τοπικό θέμα, δεν γνωρίζει για το θέμα αυτό αφού αφορά την περιοχή του;
Πολιτικό θέμα: Δύο δήμαρχοι ( ο κ. Νάστας από τον Δ.Πάργας και ο κ. Γιολδάσης από τον Δ.Ζηρού) προερχόμενοι από τον ίδιο πολιτικό χώρο, η συνεργασία και η διαπλοκή καλά κρατούσε, μέχρι χθες.
Τυχαίο που ο κ. Νάστας στήριξε εν θερμώ τον κ. Γιολδάση ως υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. και τον συνόδευε στις περιοδείες του στον Δ. Πάργας;
Εξάλλου τυχαίο είναι που και οι δύο δήμαρχοι από τις εξετάσεις τους για τα οικονομικά των δήμων τους κρίθηκαν απορριπτέοι; Η οικονομική κατάσταση των δύο δήμων τραγική!
Περιβαλλοντικό θέμα: Το θέμα των λατομείων Θεσπρωτικού έχει και πολλές περιβαλλοντικές συνέπειες στην περιοχή του Δήμου Ζηρού που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο και πόσο μάλλον τον πολιτικό εκπρόσωπο που έχουμε στη Βουλή των Ελλήνων,που τυγχάνει να είναι επανεκλεγείς!
Κερδοσκοπία, πολιτική διαπλοκή, καταστροφή του περιβάλλοντος και κλιματικές διαταραχές, συντεχνιακές λογικές, θα έλεγα ότι αποτελούν και τις λέξεις - κλειδιά που θα βοηθούσαν τον οποιανδήποτε  υποσχόμενο στον τόπο  για τον τόπο του  βουλευτή, να πάρει την πολύκροτη αυτή τοπική υπόθεση στα χέρια του και να αποδείξει έτσι πως για να λέγεσαι αριστερός δε φτάνει μόνο να ανήκεις σε αυτό τον πολιτικό φορέα, αλλά να έχεις ασπαστεί το μέγα φάσμα που λέγεται πλαίσιο αρχών και αξιών που συνιστούν την αριστερή φιλοσοφία.
Όχι λοιπόν μόνο ερώτημα στη Βουλή, κ.  του Σύριζα αλλά όλο αυτόν τον φάκελο να το βάλετε κάτω από τη μασχάλη σας και να τον παραδώσετε στον αρμόδιο υπουργό σας και να είστε εσείς που θα διώξετε τη σκόνη που καταπνίγει τους συμπολίτες σου από τα νταμάρια και το καταφάγωμα του βουνού.
Τότε θα πούμε ότι η Αριστερά κάνει δουλειά…… τότε θα πούμε ε! πρώτη φορά Αριστερά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!