Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ο Βασίλης Ιωάννου υποψήφιος δήμαρχος στην Πρέβεζα!

basilis ioannou
Είναι αλήθεια ότι ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, για μεγάλο διάστημα απέχει από τη λεγόμενη «ενεργό πολιτική και κομματική δράση».
Όμως όσοι τον γνωρίζουν καλά εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει το μεγάλο “come back”.
Aρκεί κάποιος να παρακολουθήσει τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο διαδίκτυο και να διαβάσει τους επίκαιρους σχολιασμούς του, ιδιαίτερα στο fb, προκειμένου να διαπιστώσει ότι και τις πολιτικές εξελίξεις παρακολουθεί από κοντά , και για τα τοπικά θέματα ενδιαφέρεται και τις πολιτικές του επαφές διατηρεί αλλά και τακτικές συναντήσεις πραγματοποιεί, τόσο σε κεντρικό , όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Γι’ αυτό, όποιος έχει την εκτίμηση ότι ο Πρώην Νομάρχης δεν θα επιστρέψει σύντομα «στα κοινά», καλό θα είναι να αποφύγει ...το στοίχημα .
Φίλοι καις συνεργάτες του Βασίλη Ιωάννου, ισχυρίζονται ότι ήταν επιλογή του να απέχει για ένα διάστημα από την ενεργό ανάμειξη στην πολιτική και ότι πλέον προετοιμάζει «αθόρυβα και συστηματικά» την επιστροφή του.
Τώρα το ερώτημα είναι αν προετοιμάζεται να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής προκειμένου να ξανακερδίσει την βουλευτική έδρα που έχασε πρόωρα εξ αιτίας του ισχύοντος εκλογικού συστήματος..
Το βέβαιο είναι ότι η κ. Φώφη Γεννηματά, με την οποία διατηρεί πολιτικές και οικογενειακές σχέσεις από την περίοδο της ΕΝΑΕ , αλλά και ο στενός πολιτικός του φίλος ο Κώστας Σκανδαλίδης , που έχει την ευθύνη κατάρτισης των ψηφοδελτίων, θα τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ και θα τον πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρώην Νομάρχης έχει κατ’ επανάληψη και δημόσια αλλά και ιδιωτικά ξεκαθαρίσει ότι είναι απογοητευμένος από τις πολιτικές εξελίξεις και δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή.
Μάλιστα τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να επαναλάβει το λάθος του 2012, που υπέκυψε στις πιέσεις και εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Οπότε τι απομένει;
Αποτελεί σχεδόν μονόδρομο για τον Βασίλη Ιωάννου η επιστροφή στο φυσικό πολιτικό του χώρο , τον οποίο και γνωρίζει όσο λίγοι και έχει υπηρετήσει με ιδιαίτερη επιτυχία , στην Αυτοδιοίκηση.
Άλλωστε ο ίδιος, πρόσφατα απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή υποψηφιότητά του στο Δήμο Πρέβεζας, όχι μόνο δεν το διέψευσε , το αντίθετο μάλιστα επιβεβαίωσε ότι «υπό ορισμένες προϋποθέσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ανοιχτό" και αποκάλυψε ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις αναγκαίες συζητήσεις και επαφές...
Και μπορεί ο Αύγουστος, κατά έναν παλιό δημοσιογραφικό κανόνα, να μην έχει ειδήσεις, όμως είναι από τους πλέον κατάλληλους μήνες για πολιτικές συναντήσεις, συζητήσεις και διεργασίες... Και σίγουρα αυτός ο Αύγουστος δρομολογεί... είδηση για την Πρέβεζα.
Ο πρώην νομάρχης προετοιμάζεται για υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας... Σύντομα θα το μάθουμε και επίσημα!
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!