Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Μικρές παρεμβάσεις για ευπρεπισμό στο Δήμο Ζηρού

drimonas
Μια σειρά από έργα μικρής κλίμακας και παρεμβάσεις, όπως επούλωση λακκουβών, διαγραμμίσεις δρόμων, τοποθετήσεις πινακίδων και κολωνακίων, βαψίματα δημοτικών κτηρίων, αθλητικών και κοινόχρηστων χώρων, πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία του Δήμου Ζηρού.
Έργα που στοχεύουν στην επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας και στο να αναβαθμίσουν αισθητικά τόσο την πόλη της Φιλιππιάδας, όσο και ολόκληρο τον Δήμο Ζηρού, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.pinakides
Πιο συγκεκριμένα:
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στις εισόδους του Δήμου Ζηρού αλλά και στον κόμβο Γοργομύλου της Ιόνιας οδού.
Επίσης στις δύο νέες αφετηρίες (“πιάτσες”) των ταξί, τοποθετήθηκε σήμανση και κίτρινη διαγράμμιση.
Ακόμη, ξεκίνησαν οι εργασίες επούλωσης λακκουβών στους ασφαλτοτάπητες των δημοτικών οδών του Δήμου.
Στο μεταξύ έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των δημοτικών κτηρίων, αθλητικών και κοινόχρηστων χώρων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:
1. Στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης: βάψιμο των κερκίδων, τοιχίων και μεταλλικών στύλων φωτισμού, επισκευή θυρών και κατασκευή στεγάστρου σκίασης.
2. Πλατεία πελαργών : Καθάρισμα του χώρου, κλάδεμα των δέντρων, βάψιμο όλης της πλατείας
3. Στο Κέντρο Υγείας: Βάψιμο περίφραξης.
4. Στο Πνευματικό Κέντρο: Καθαρισμός του προαύλιου χώρου, στοκάρισμα και βάψιμο ολόκληρου του κτηρίου και κατασκευή και τοποθέτηση καινούριας πινακίδας.
5. Στα 1ο και 2ο Γυμνάσια Φιλιππιάδας: Βάψιμο περίφραξης κι άλλες εργασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!