Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Επιστροφή στα γήπεδα με νίκη για την Αναγέννηση Άρτας

Στην επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους, η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε του ΑΟ Κοφοβουνίου, με 0-1.
Στην επάνοδό της στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Αναγέννηση Άρτας επικράτησε του ΑΟ Κορφοβουνίου με 0-1. Μόλις στο 5', από κόρνερ του Σταύρου και διώξιμο του Κίτσου, η μπάλα έφτασε στο Μανοδήμο που με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι απάντησαν με μεγάλη φάση, και το Γαλάνη να διώχνει κοντινή κεφαλιά του Λάμπρου Σιαφάκα ενστικτωδώς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, νέα φάση για τον ΑΟΚ, με το Σιαφάκα να βρίσκει τον Κοκκινέλη και τον τελευταίο να νικιέται από το Γαλάνη στο τετ α τετ. Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν από κόρνερ του Σταύρου, ο Κολιός πήρε την κεφαλιά, ο Κίτσος έδιωξε όμως στην επαναφορά, ο Μπούκας άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ. Στο 35ο λεπτό, ο Σταύρου είχε ένα σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 42ο λεπτό, σε σέντρα σουτ του Βάσιου, ο Γαλάνης έδιωξε δύσκολα. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Στέφανος Σιαφάκας είχε γυριστό από κοντά που έφυγε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις λιγόστεψαν, ενώ όσο περνούσε η ώρα και η κούραση αυξανόταν το ματς πήγε στη δύναμη. Η "Α", που συγκροτήθηκε αργά σα σύνολο, έκλεισε τους χώρους ψάχνοντας την κόντρα, με τους Γκότζιο και Σταύρου να έχουν δύο καλές στιγμές, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι πάλεψαν να φέρουν το ματς στην ισοπαλία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα.
Διαιτητής : Κωστούλας Αριστοτέλης  Βοηθοί : Σαρλής Χρήστος - Στούπας Παύλος
ΑΟ Κορφοβουνίου (Παπαϊωάννου) : Κίτσος, Αποστόλου, Κοντοδήμας, Μεγαδήμος, Βασιλείου, Βάσιος, Ντούλας, Τάτσης (46' Παππάς Α.), Σιαφάκας Λ. (61' Ντάλλας), Κοκκινέλης, Σιαφάκας Στ. (78' Παππάς Δ.)
ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Γαλάνης, Βασιλείου, Τζίμας, Μανοδήμος, Μπούκας, Παππάς, Βαλλίδης, Δήμος, Κολιός (73' Σαλαμούρας), Σταύρου, Γκότζιος (89' Παπαχρηστάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!