Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα του Βασίλη Λέντζιου για τις Επιμελητηριακές εκλογές στην Πρέβεζα



Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα προβάλεται στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηριακού ψηφοδελτίου Πρέβεζας του Γιάννη Μπούρη. Πρόκειται για τον Βασίλη Λέντζο που ασχολείται με ζητήματα σύγχρονης τεχνολογίας, κάτι που είναι απαραίτητο για τις απαιτήσεις ενός αναβαθμισμένου Επιμελητηρίου.
Ο ίδιος απευθύνει στους συναδέλφους του για τις εκλογές που θα γίνουν στην Πρέβεζα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου το παρακάτω μήνυμα:



Συνάδελφοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες  σας χαιρετώ
Συμμετέχοντας με τον συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» σας καλώ να βάλουμε τέλος στην κακοδιοίκηση, αδιαφορία και τους επιλεκτικούς αποκλεισμούς πολλών ετών από την πληροφόρηση, την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό των επαγγελματιών όλα αυτά τα χρόνια.
Δημιουργούμε ένα επιμελητήριο εργαλείο ανάπτυξης και προκοπής για όλους μας.
Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου είμαστε παρών στις αλλαγές που μας αφορούν, γινόμαστε μέτοχοι και κοινωνοί για ότι αλλάζει, δραστηριοποιούμαστε και συμμετέχουμε στις εκλογές του, είναι κάτι που μας αφορά όλους μας και ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε τις νέες δράσεις που απαιτούνται για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης που μας αρμόζει παρακολουθώντας και ακολουθώντας τις νέες προκλήσεις και  τάσεις όπου και αν δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο καθένας μας.
 Αν δεν αγωνιστούμε εμείς για τις δουλειές μας και την προκοπή μας, κάποιος άλλος θα αγωνιστεί μόνο για το δικό του συμφέρον. Η αντεπίθεση των επαγγελματιών ξεκινά από το Επιμελητήριο και από τον συνδυασμό « Νέο Επιμελητήριο» με τον Γιάννη Μπούρη!
Ελάτε μαζί μας!!! Το Επιμελητήριο αλλάζει.

Λέντζος Βασίλειος
Υποψήφιος συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο»
Τμήμα Υπηρεσιών
Δυο λόγια για τον υποψήφιο
Ο Λέντζος Βασίλης έχει σπουδάσει Μηχανικός Υπολογιστών. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί 4 χρόνια στο Υπουργείο Γεωργίας στο τμήμα μηχανογράφησης και ψηφιακής  εναρμόνισης της εθνικής νομοθεσίας με την Κοινοτική, 2 χρόνια στο τμήμα Έρευνας και Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων παραδίδοντας μαθήματα νέων τελολογιών σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Νομού μας και μετάβαση αυτών σε πλατφόρμες e-Commerce και Data Analysis. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί εταιρία Πληροφορικής με έδρα στο κέντρο της Φιλιππιάδας. Μετά από αλλεπάλληλα επαγγελματικά ταξίδια στο Hong Kong  και στο Πεκίνο και συνάπτοντας αποκλειστικές επαγγελματικές συμφωνίες με εργοστάσια εξειδικευμένου αντικειμένου εισάγει ανταλλακτικά για Laptop (HPToshibaAcerFujitsuLenovo κτλ) και Smartphone (ΑppleSamsungSonyXiaomi κτλ.) και μέσω 2 e-shop (ηλεκτρονικών καταστημάτων) και με χρήση σύγχρονων προωθητικών ενεργειών (Google AdWords, SEO, Skroutz) τα διανέμει σε όλη (και όχι μόνο) την ελληνική επικράτεια. Δημιουργεί θέσεις εργασίας και παράγει φόρο προστιθέμενης αξίας για την Ελληνική Οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!