Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Προφυλακίστηκε για τη δολοφονία ο πρώην αστυνομικός από την Άρτα

Στις αλβανικές φυλακές οδηγήθηκε ο πρώην αστυνομικός από την Άρτα ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία βαρόνου των ναρκωτικών στα Τίρανα. Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι Αλβανοί συνεργοί του στην δολοφονία. Ο 42χρονος από την Άρτα, με το πλούσιο βιογραφικό στη διακίνηση ναρκωτικών, υποστήριξε ότι είναι αθώος και ισχυρίστηκε ότι στην Αλβανία έκανε…. διακοπές.
Οι Αλβανικές εισαγγελικές αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους, καθώς αναφέρουν ότι στα χέρια τους έχουν και υλικό από κάμερες, ενώ θεωρούν τον Έλληνα ως τον άνθρωπο που ταξίδεψε για να εκτελέσει πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.
Η δολοφονία του Αλβανού, που θεωρούνταν αρχηγός μιας από τις πιο σκληρές σπείρες διακίνησης ναρκωτικών έγινε στις 29 Ιανουαρίου. Κατά την έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί πέραν των άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κιλά κοκαΐνη.
Ο 42χρονος, είχε υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες στην Αθήνα μέχρι το 2012 που εκδιώχθηκε από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της εμπλοκής του τόσο σε διακίνηση ναρκωτικών όσο και λαθρομεταναστών.
Για τις αστυνομικές αρχές της Ηπείρου δεν ήταν άγνωστος. Πρόκειται για έναν από τους 17  συνολικά που είχαν κατηγορηθεί για την σύσταση εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην Άρτα.
Η δίκη είχε γίνει τον περασμένο Ιούνιο στο Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων. Και οι 17, ανάμεσα στους οποίους και ο 42χρονος που κρατείται στα Τίρανα είχαν αφεθεί ελεύθεροι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!