Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε κατάμεστη αίθουσα η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής


Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στις 7:30 μ.μ. η προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής.


Οι 3 ομιλητές Παύλος Χρηστίδης, Νίκος Τσούκαλης και Αλέξης Αλεξίου Αλεξακης, κατέθεσαν τις προτάσεις για το Συνέδριο, προκειμένου το Κίνημα Αλλαγής, όπως τόνισαν, να ανταποκριθεί στα αιτήματα των καιρών και των πολιτών.

Στόχος μας, είπαν, να ξανακάνουμε τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων.
Ακολούθησαν ερωτήσεις αλλά και τοποθετήσεις.

Να τονίσουμε επίσης ότι την ερχόμενη Κυριακή 11Μαρτη
θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων, οι οποίοι και θα πάρουν μέρος στο επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στην Αθήνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ.Χρηστίδης ανέφερε:
"Βρισκόμαστε σήμερα στην Πρέβεζα για να κάνουμε ακόμα μία από τις προσυνεδριακές συζητήσεις τις οποίες έχουμε κάνει σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα εν όψει του συνεδρίου το οποίο διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα.

Ένα συνέδριο ανοιχτό, δημοκρατικό στο οποίο το Κίνημα Αλλαγής μετά την διαδικασία του Νοεμβρίου στο οποίο 212.000 συμπολίτες μας, μας έδωσαν καθαρή εντολή σχηματισμού μιας πρωταγωνιστικής παράταξης, οργανώνει τη δομή του και φυσικά την πολιτική του πρόταση.
Θέλουμε να καταθέσουμε λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και φυσικά να δώσουμε απαντήσεις στα μεγάλη ζητήματα της χώρας, διότι την ώρα που η Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο και η κ.Μέρκελ αποκαλεί τον κ.Ζάεφ ως Μακεδόνα Πρωθυπουργό..,δεν μπορεί στην Ελλάδα να ζούμε σ'αυτό το τοξικό κλίμα.
Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη λοιπόν βρίσκεται εδώ σήμερα και είναι πολύ ευχάριστο ότι είμαστε όλοι εδώ...είναι μια γεμάτη αίθουσα αλλά και είναι εκπρόσωποι των κομμάτων και των κινήσεων που διαμόρφωσαν την προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής από την πρώτη στιγμή και νομίζω θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουν και αυτοί για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πορευτούμε από εδώ και μπρος...Ο ρόλος μας, ο στόχος μας, όλη μας η προσπάθεια είναι να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά τα οποία απασχολούν τους Έλληνες πολίτες εκεί δίνουμε τη βαρύτητά μας, με αυτά ασχολούμαστε και νομίζω θα τα καταφέρουμε."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!